Werken bij / Vacatures

Wij zijn op zoek naar een:

Lijkt het jou leuk om te werken in een kleinschalige ambachtelijke bakkerij midden in Blaricum? Wil je werken met biologische hoogwaardige grondstoffen en op z’n vroegst om 6:30 uur beginnen, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Wij zoeken

  • Een vrolijke bakker, het liefst met ervaring in het bakken van desembroden en viennoiserie
  • Iemand die flexibel is en zich thuis voelt in een klein team
  • En die het leuk vindt om contact te hebben met de klanten en tussendoor een koffie to-go zetten als een leuk afwisseling ziet (de bakkerij zit aan de voorkant van onze bakkerij)

Wij bieden

  • Een afwisselende baan op een fijne werkplek
  • Een marktconform salaris
  • Een plek waar op ambachtelijke wijze wordt gewerkt

Wil je leren hoe het is om in een kleine bakkerij te werken en productie te draaien. Wellicht om te werken als zelfstandig werkend bakker of misschien wil je in de toekomst wel je eigen bakkerij opzetten?

Een opleiding hiervoor kan lastig zijn om te vinden omdat je niet waar je moet beginnen. Dan kan een stage plek uitkomst bieden. Je draait mee als volwaardig lid van het team en zult vele aspecten van het mooie bakkersvak meekrijgen.

Om aan de slag te kunnen, moet je al wel ervaring hebben met het bakken van desembrood, liefst net wat grotere schaal dan thuisbakken.

Horeca keuken ervaring is een pre in verband met efficient, schoon en fysiek werk.

Let op, het is zwaar fysiek werk en je moet onder druk kunnen presteren.

De stage is voor 2-3 dagen in de week en duurt zo’n 3-4 maanden.

Wil je leren hoe het is om in een kleine bakkerij te werken en productie te draaien. Wellicht om te werken als zelfstandig werkend patissier of misschien wil je in de toekomst wel je eigen bakkerij opzetten?

Een opleiding hiervoor kan lastig zijn om te vinden omdat je niet waar je moet beginnen. Dan kan een stage plek uitkomst bieden. Je draait mee als volwaardig lid van het team en zult vele aspecten van het mooie bakkersvak meekrijgen.

Om aan de slag te kunnen, moet je al wel ervaring hebben met het bakken van patisserie, liefst net wat grotere schaal dan thuisbakken.

Horeca keuken ervaring is een pre in verband met efficient, schoon en fysiek werk.

Let op, het is zwaar fysiek werk en je moet onder druk kunnen presteren.

De functie is voor 2-3 dagen.

Hierin leiden we je op tot zelfstandig werkend patissier.

Ben jij die gepassioneerde barista die energie krijgt van meerdere koffie verzoeken en dit met een glimlach en charme kan uitserveren? Kun je daarnaast de winkel op orde houden en producten aanvullen?

We werken in een klein team waarin aanvulling van elkaars kwaliteiten voorop staat en daarnaast een fijne werkdag het uitgangspunt is.

Kom vooral even langs en laat zien wat je in huis hebt of stuur ons een leuke email!

De functie is voor 2 dagen (do/vrij 8:30 – 15:00)

Heb je interesse? Mail je motivatie en cv ter attentie van Nathalie naar info@sistersbakeryandkitchen.nl

Op dit moment zijn er geen andere open vacatures, maar laat vooral weten of je interesse hebt in een functie.