Sisters Bakery & Kitchen, de Bakkerij uit Blaricum

Ooit begonnen met een klein online aanbod en nu een daadwerkelijke kleine bakkerij/winkel in Blaricum. Super mooi avontuur midden in Blaricum te midden van vele mooie winkels.

Blaricum is een mooi klein dorp waar je voor alles terecht kan bij diverse lokale ondernemers. Allemaal hebben zij kwaliteit & service hoog in het vaandel en hierop zijn wij graag een aanvulling.

Bakkerij Blaricum
Kleine bakkerij Blaricum

Klein assortiment Brood & meer

Gezien de omvang van onze winkel/bakkerij, hebben wij een maximum om te bakken. Wij zullen geen grote hoeveelheden bakken en focussen ons op kwaliteit en aandacht voor onze producten.

Wij gebruiken ingrediënten waarvan de grondstoffen een bekende en herleidbare herkomst hebben en gebruiken absoluut geen toegevoegde verbetermiddelen of andere toevoegingen.

Voor ons brood gebruiken wij : meel (Frans & Nederlands graan ), natuurlijk gist (0.2% en geeft het brood enkel stabiliteit tijdens het rijsproces) water, natuurlijk desem en Frans zeezout. Ons brood mag iets langer rijzen (meer dan 15 uur) waardoor het een uitgesproken smaak en karakter krijgt.

Voor ons zoete assortiment gebruiken wij: bloem/meel met een oorsprong van Nederlandse bodem.

In ons vaste winkel assortiment hebben wij verse koffie (to-go en vers gebrande bonen in zak) & thee (to-go, los en in biologisch afbreekbare piramide zakjes).

Productie in de winkel

Bakken is een mooi proces om te zien, maar onze winkel is klein. We hebben daarom gekozen voor een combinatie van een kleine bakkerij in de winkel. Je ziet dit concept in veel buitenlandse steden zoals New York en Londen.

De beleving als je binnenkomt: ongedwongen sfeer, gezellig en open.

Brood bakkerij Blaricum winkel
Duurzaam verpakkingsmateriaal bakker Sisters

Verpakkingsmateriaal

Daarnaast hebben wij als doel gesteld zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en als we dit wel gebruiken deze te laten voldoen aan de laatste vereisten gesteld door de Europese Unie ten aanzien van vermindering van het gebruik van (wegwerp) plastic.